Fysiotherapie Van Gerven

Begin jaren 70 is de praktijk opgestart door Hans van Gerven.

Hans nam in 2006 afscheid van de praktijk, waarna zijn zoon Bart van Gerven de praktijk heeft overgenomen. Hij zette de plannen van zijn vader door om fysiotherapie in Son en Breugel te blijven geven. De insteek van Bart was een nog professionelere aanpak van de praktijk conform de laatste eisen van de zorgverzekeraar. Wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige moderne praktijk, die in 2011 in gebruik is genomen.

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering  behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Deze zorg is vooral op behoud en of herstel van beweging gericht. Preventie is natuurlijk ook deel van ons pakket.

Fysiotherapiepraktijk Van Gerven levert deze zorg:

  • Op een betrouwbare, deskundige, kwalitatief hoogstaande en innoverende wijze;
  • Via samenwerking met: disciplines en of instellingen binnen de gezondheidszorg en welzijnszorg, overheidsinstellingen, verzekeraars;
  • Vanuit een goed werkklimaat in een collegiale setting.

Wij bieden deze zorg aan klanten van alle leeftijden aan, met zeer uiteenlopende klachten of vraagstellingen. Wij zijn zéér klantgericht en proberen middels gerichte scholing onze klant optimale zorg te bieden. Dit waar mogelijk zonder wachtlijst en met snel resultaat.

Breed inzetbaar

Onze fysiotherapeuten helpen u met wetenschappelijk onderbouwde en specifiek door onze praktijk toegepaste oefenprogramma’s en behandelmethoden. Daarnaast helpen we u met het aanleren van een gezonde houding, het bewust worden van belemmerende factoren en   aanreiken van herstel bevorderende handvaten.

Naast de curatieve diensten die de praktijk aanbiedt, richt onze fysiotherapiepraktijk zich ook op de preventieve dienstverlening zowel privé als op het werk. Op deze manier ondersteunen we bedrijven in het terugdringen van verzuim, door preventieve maatregelen te nemen. Ons doel is mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl, zowel op het fysieke als het psychische vlak.

Specialisaties

Dit alles kunnen wij binnen onze praktijk bieden dankzij ons grote aanbod van specialisten, die we in huis hebben; algemene fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, dry needling,  claudicatio intermittens, shockwave, myofasciale triggerpoints, EPTE, oncologische fysiotherapie, oefentherapie Cesar, fysiotherapie gespecialiseerd in bekken gerelateerde klachten, medical taping concept,  valtraining, oefentherapie bij MS, medische fitness, hartrevalidatie, COPD en craniomandibulaire dysfunctie of kaakproblematiek

Contracten verzekeraars

Fysiotherapie Van Gerven heeft met alle verzekeraars een contract afgesloten.

Locatie

Fysiotherapie Van Gerven is gelokaliseerd op 3 locaties binnen Son en Breugel:

 

Fysiotherapie Van Gerven                                      

Vondelstraat 15                                                           

5691 XA Son en Breugel

 

SonSport

Rooijseweg 5

5691 PA Son en Breugel

 

Archipel Berkenstaete

De Bontstraat 71

5691 SV Son en Breugel